2008-11-27

Ur form vs. Sjukstuga – live i LLA, del 2

Marcus Johansson fick minsann en banderoll till sin ära, ganska tattigt gjord men ändå fint att fansen gratulerar till JVM-platsen.

* * * * *

Junisarna fick ta line-upen (skriver man så?). Kul för dom säkert.
Fick nästan gnugga mig i ögonen när Björka var på isen, löjligt likt Högga, med en stor och väsentligt skillnad. Björka hade rejält med fart under skridskorna.
Under sitt andra byte snurrar Junisarna upp LHC ordentligt och river ner rejäla applåder. Johan Motin är dessutom inne på backplats och han hinner trycka Jämtin. Minsann.

Färjestad har tre (?) supporterföreningar, säker fler. Hur kommer det sig då att ingen förutom Niklaz med Z har cojones nog att ställa sig på plattan för att hålla igång klacken?

* * * * *

0–0 är väl annars föga överaskande. Det har funnits ett par bra lägen i matchen och med lite tur hade båda lagen kunnat haft med sig mål in i periodpausen.
Jag antar att både radio- och tv-kommentatorer har spottat ur sig På tennis-floskler efter Lee Gorens skott under FBK:s enda power play. Löjligt hur perfekt Goren träffade pucken som var i luften vid impact. Jag satt i perfekt vinkel och trodde fan pucken skulle sitta stolpe in, men någon centimeter saknades.
Jonas Gustavsson var förresten att bjuda på en tavla igen, precis som mot Frölunda. En och annan mindre bra retur dessutom. Dags att vakna och tända till?

* * * * *

Nej, halva isen är redan spolad och jag har inte hämtat kaffe än. Måste med andra ord rusa. Hörs i nästa paus och då får vi hoppas att det har kommit några mål.

Av: Jacob

2 kommentarer:

  1. Ska man tolka cojones-uttalandet som att det är dött på stå i kväll?

    SvaraRadera