2008-12-04

Sviten från norr kommer på besök när Perra firar 50 år i båset, del 2

Johan Motin psykar varje spelare i vänsterbacksposition i Luleå när de befinner sig i offensiv zon. Går pucken bak mot spelaren flyger Motin upp och skriker denne i örat, än så länge har det inte gett något synligt resultat. Men roligt att följa.
* * * * *
Kristofer Berglund, vilket hår. Är det på riktigt eller har han fått låna Jagrs frisyr från 88 (Berglunds födelseår för övrigt)?
* * * * *
Modig inte så lyckosam. Wallins skott till 1–0 var ju inte direkt Hyvönnen-hårt. Och inte såg han ut att vara skymd heller.
* * * * *
Långa stunder är det knäpptyst i hallen. Niklaz med Z är inte här och det är väldigt glest mellan stolarna.
* * * * *
Kåberg mosar Omark. Underbart att se. Hela Luleåbåset är dessutom vansinniga. Underbart att se. Känslor.
* * * * *
Är du på gott humör nu, Eller? Mats?
* * * * *
Wallin och Lidhammar gör upp med varandra i mittzonen. Linjedomaren finns där men Winnerborg gör inget åt saken, det visar på spelsinne.
Tycker domaren har skött sig bra, kanske har missat en utvisning eller två, men han tillåter tufft spel och det är ju så det ska vara. Sk en sida vara mer missnöjd är det väl Luleå, men jag tycker ändå att det jämnar ut sig till slut.
* * * * *
Luleå får ett fint, nästan två mot noll, läge. Men man gör felet att sätta Gustavsson sidledsförflyttning, i sidled har han nog ingen överman i Elitserien. Lite som han i fantastic four, han som kan böja lite kroppen som han vill.
* * * * *
1–0, inte fullt rättvist kanske men samtidigt har inte Luleå varit riktigt vassa i sina avslut samt att man inte direkt visat upp något vidare PP-spel.
* * * * *
Björka gorde två byten med Wallin och Mattson, möjligt att Goren har utgått.
Nu ska jag gå ut och fylla på kaffekoppen.
Vi hörs i nästa paus.

Av: Jacob

2 kommentarer:

  1. Klart jag är nöjd! Trodde du något annat Eller?

    SvaraRadera
  2. Kaffe... Där har vi det som saknas... Tackar... Full kopp, svart...

    SvaraRadera