2009-01-07

Kanadensarna är inte helt fel ute

Det här är jävligt roligt...

...för nog filmar Markström en aning.

Av: Jacob

13 kommentarer:

  1. Nja. Inte så kul. ÄN.
    Om en vecka kanske.

    SvaraRadera
  2. Aha, du är en sån där som vill begrava döda innan man får skoja om dem. Okok.

    SvaraRadera
  3. Jag tycker att det är hysteriskt roligt faktiskt.

    Nästan lika roligt som att se vad det har blivit av Wikegård på äldre dar. Hur länge får han stanna kvar på SVT?

    Följdfråga. Hur länge får Chris stanna kvar efter Hedmans "jag filmar sämre än Martin Thörnberg"incident där han dömer ut hela kanada.

    Följdfråga 2. Varför fick inte Tavares göra mål på Sverige. Vem har han gjort något ont?

    SvaraRadera
  4. är du dum i huvudet eller? Ni tycker att incidenten då han blir knuffad baklänges i sin kasse är filmning, och sedan vill ni få det till att allt han gör är filmning. Varför han gör sådär är för att punktera att han inte gillar att bli pååkt, idiot. Åk till kanada, du lär smälta in i det enögda landet.

    SvaraRadera
  5. Henke: Visst blir Markström pååkt och visst borde Kanadensarna haft en, kanske två utvisningar till för det. Men det går inte att komma ifrån att Markström förstärker i stort sett varje situation. Oavsett var man är så är det larvigt.

    Sudden: Wikegårds dagar är förhoppningsvis räknade. Cris vill jag inte döma ut än. "Man blir som man umgås" heter det ju. Inte lätt för Cris som fått hänga med Wikegård en hel turnering. Han har ju blivit smittad av vad det nu är Wikegård har.

    SvaraRadera
  6. Han har ADHD.

    Jag tycker Markström studsar upp onödigt fort där i målet. Skönt att svt's kommentatorer visade vad de tyckte om Kanadas beteende, skulle känts läskigt om de också var påverkade av hockeynationens inflytande precis som domarna.

    SvaraRadera
  7. Visst förstärker han. Den som säger något annat är blåögd. Men inget fel i det. Är det nånstans det är lätt att få med sig en tvåa, så är det väl i sådana här situationer. Synd bara att planen sket sig lite...

    "Punktera". Haha. Idiot.

    SvaraRadera
  8. Är det inte bättre att lägga ner VM i juniorhockey, regler är ju till för att inte följas i alla fall för KANADA..pinsamt snart spelar dom själva det blir häftiga turneringar det haha....

    SvaraRadera
  9. Problemet med att förstärka genom filmning (och som många sagt här så är det ingen tvekan att han gör det i minst 2 av de 3 fallen) är att det har motsatt effekt. Det är så uppenbart att domarna drar sig för att döma en utvisning p.g.a. filmningen. Så Markström skadar faktiskt lagets chanser genom sina filmningar. Varenda kanadensare jag har pratat med (bor i Kanada) håller med om att Kanada faktiskt körde tufft mot honom, men de påpekar också att det sista man skall göra är att överdriva effekten, eftersom domare då tvivlar på Markström inte bara i ett moment men i ALLA situationer. Jag är mycket förvånad att denna sida inte kommit upp någonstans på svenska sajter.

    SvaraRadera
  10. henke. Är du dum i huvudet? Fråga vilken utomsvensk medborgare med ett intresse för hockey som helst. Alla dömer ut sverige som filmare och extremt dåliga förlorare. ALLA!

    Då är det frågan om vem som har rätt. ALLA! eller ni patetiska försök till att vara hockeyintresserade när ni egentligen är fans/patrioter som ser hockey i bakgrunden av klubben/landet, inte tvärtom.

    Kristin, jag hoppas att du är ironisk.

    Jannne, det borde komma till ett JVMkörkort som delas ut till folk med vett bakom pannbenet i alla fall. Men då antar jag att du inte får titta på hockeyn mer så ditt problem blir ju löst av det också..

    SvaraRadera
  11. Absolut inte, då skulle jag också kallat folk för dumma i huvudet eller hänvisa det jag tycker med att "ALLA" tycker som jag.

    SvaraRadera
  12. Kristin: Vem är det som AHDH? Markström, Chris eller Wikegård?

    SvaraRadera
  13. Inte är det Markström eller Chris i varje fall.

    SvaraRadera