2009-01-05

Uppsnack #52

Luleå - Djurgården
Ett räjelt skadeskjutet Luleå tar emot Djurgården. Frågan är om stockholmarna har mage nog att plocka fram fälgkorset ut bakluckan för att avliva björnen. SKulle inte tro det.
Tips: 3-2

Skellefteå - Frölunda
Fortsätter Frölunda att spela power play som FBK (som de gjorde senast mot LHC) så har man inte mycket att hämta mot målglada SAIK. Den stora frågan är dock om Renberg är bänkad eller om han snart kommer att blir det.
Tips: 4-2

Timrå - MODO
Elitseriens tråkigaste tränare, Harri Rindell, har fortfarande kvar jobbet. Många är nog lite förvånade. En seger sedan november, eller hur ligger det till? Mot Timrå lyckas man inte hämta några poäng i alla fall.
Tips: 5-1

Rögle - HV71
Sedan HV slog Färjesad med 11 sekunder kvar av matchen i Karlstad har laget gått som en raket. En raket som får soppatorsk över Skåne och störtar rätt ner i Lindab Arena.
Tips: 6-3

Södertälje - Linköping
Linköping är bäst, men det ser sällan ut som det när man spelar. Men matcherna vinner de ju, gång efter gång. Och SSK lär ju inte lägga sig på spåret för att få LHC-tåget att spåra ur.
Tips: 1-5

Färjestad - Brynäs
FBK vinner bara på hemmplan och där spelar de ju ikväll. Mycket hänger såklart på om Divis kommer att vakta målet eller inte. Han den där andra junis-målvakten i Brynäs verkar ju inte suga heller.
Alltså: Målsnålt och hemmaseger om Gustavsson står. Säker tvåa om Divis står.
Tips: 3-1/1-5

* * * * *

Bloggen kommer att vara på plats i LLA och rapportera löpande ikväll. Efter matchen är det snabbt hem och bums i säng för ett par timmars sömn innan det vankas JVM-final.

Vi hörs väl på bloggen i natt? Den kommer nog hjälpa mig att vara sysselsatt och således vaken.

God hockeykväll och natt på er.

Av: Jacob

1 kommentar:

  1. Klart vi hörs i natt. Jag ska ladda upp nu med SAIK - Frölunda och isterband. Kanske en öl också.

    SvaraRadera