2009-02-21

Kort rapport från Gävle #1

Det är en bra match såhär långt, för djurgårdare. Brynäs spelar som ett kvalserielag. DIF spelar utan centrar men vinner de flesta tekningar och för spelet. Brynäs har egentligen bara varit farliga i 5 mot 4 som de får spela då och då trots att DIF inte har gjort någon som helst regelöverträdelse än. Men men. Domarn tycker väl synd om pojkarna från Bondeland.
-----
Hur är det i Karlstad Jacob? Blir det kvalserien för Modo eller. Tänkte ringa till farsan och mobba honom sen. Behöver lite feedback på hur dåliga Modo verkligen är.
-----
0-4. Det hade varit ett rättvist resultat såhär långt. Djurgården är dock fortfarande fruktansvärt dåliga på att sätta dit pucken i avgörande lägen. Vi behöver lite snipers till nästa säsong.
-----
Gabriel Landeskog, vilken kille! Han har spelat riktigt bra tillsammans med Carl Gustafsson och Robin Figren. Det är tur att Ragge är hel, annars hade DIFs trupp haft en medelålder långt under 20 i dagens match. Jag vet inte om det är något fel med det i och för sig när de spelar så bra som de gör nu. Fast egentligen är det nog Brynäs som är riktigt kassa.
-----
Den där dansken i Brynäs gillar att missa öppet mål. Han och Krüger i DIF har något gemensamt där.. Krüger har ju dock precis vant sig av med blöjan och kan skylla på juniornerver. Vad kan dansken skylla på? Det känns dock som att han kommer att sätta ett på Wesslau, som inte direkt strålar av självförtroende, innan matchen är slut.
-----
Domarteamet gör annars en bra match, om man bortser från blundrarna vid Brynäs Power plays. Det är vi ju inte bortskämda med på senare tid. Det ska dock sägas att spelarna i mångt och mycket gör det lätt för domaren.
-----
Nu blir det period 2 med glass och choklad/banansås. Det är grejhöjta på bakfyllan!

Av: Sudden

6 kommentarer:

  1. Som du kan se i inlägget nedan; Nej, inget slutspel för MODO.

    SvaraRadera
  2. Vem fan är dansk?
    Jag lystrade efter ödmjuka hockeyfans härinne men det ekar banne mig;-)

    SvaraRadera
  3. En kille som heter Mads Hansen måste onekligen vara dansk. Jag går inte på det där med att han skulle komma från Norge. Då hade han hetar Ole Brentfjeld eller nåt, inte Mads Hansen...

    SvaraRadera
  4. Ole-Einar Brentfjeld hade han hetat. Alla i Norge har dubbelnamn. Har man inte det så är man inte från Norge. Så om det inte står Mads-Håkan i Hansens pass är han Dansk. Lätt som en plätt.

    SvaraRadera
  5. Haha okej, när ni säger det så avslöjar hans klingande norska ibland ett spår av danska R:-)

    SvaraRadera
  6. Du ser. Vik hädan för Brynäs Dansk klädd i lusekoftor!

    SvaraRadera