2009-02-21

Kort rapport från Gävle #2

Det här var helt klart Brynäs period. De känns dock inte riktigt farliga. DIF fick in ett turskott på slutet. Det får väl räknas som den enda chansen de hade. Spelet har blivit mer avvaktande. Djurgården ser osäkra ut framför egen målvakt, säkerligen mycket beroende på att pucken studsar konstigt ikväll.
-----
1-2. Jag säger fortfarande att det borde stå typ 1-4. DIF förtjänar att leda sett till 1a perioden.
-----
Se på fan. Dansken gjorde mål. Eller gjorde han? Jag litar inte på måldomare från bondestäder och reprisen som C+ kunde få fram visade inte mycket. Pucken ser dock ut att vara mer inne än vad den ser ut att vara ute så det får väl gå för den här gången. Strongt att pricka 3 av 4 stolpar i samma skott i vilket fall.
-----
David vs Dieter står fortfarande samma lika. Schneider ser dock ganska het ut, och om DIF får lite mer power play i 3e kommer han att hänga ett.
-----
Power Play... Domaren insats börjar sakta med väldigt säkert att fallera. Brynäs ryggsäckshockey premieras och DIF straffas så fort de försöker tukta brynässpelarna själva. JAg hade i och för sig förväntat mig grishockey av ett av elitseriens sämsta lag före matchen så jag kan inte säga något annat än att det var väntat.
-----
DIFs power play sög för övrigt. Men när man låter Falken styra spelet är väl det inte särskilt konstigt heller.
-----
Synd att gnagarn inte fick målet. Han såg ju jätteglad ut. Han är stabil och säker i egen zon iallafall. Alltid nåt.
-----
Modo i kvalserien utan målvakt. Herre jävlar. Tänk om de åker ur. Vilken skräll skulle inte det vara då? Hur kan Sveriges eget hockeytown återhämta sig från en sån smäll, både ekonomiskt och sportsligt...
-----
Nähä, dags för 3e. Det som är mest spännande för tillfället är läktarkampen. Både Brynäs och DIFs supportrar bjuder på sig själva ikväll. Det skapar en mycket fin inramning till en av säsongens viktigaste matcher för båda lagen.

Av: Sudden

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar