2009-02-25

RALPH TILLBAKA I SSK

"Hmm, Brynäs klarade kvalserien förra året", tänker SSK.
"Vad ska vi göra som BIF gjorde", fortsätter tankarna.
"Ja, vi tar tillbaka en gammal tränare som inte är så bra på hockey men som tycker en jävla massa och som kan skrika" avslutas tanken innan Ralph rings upp.

Bloggkollektivet välkomnar Ralph tillbaka. Om han nu kommer tillbaka. Det kan ju vara så att Suddens favoritblaska har fått allt om bakomfoten.

Av: Jacob

9 kommentarer:

  1. Nästa år ska det förnedras halvnorskar i stoltaste hockeyarenan som vanligt. Det förpliktigar att piska kaffetöntar, särskilt de manligt lila från hörnet av riket vi stal från Norge och där alla är bror med sin far.

    Grattis till förstaplatsen FBK, synd att ingen bryr sig.

    SvaraRadera
  2. Inte lika poetisk som, jag citerar:
    "Sudden: Med Ralph i båset blir Södertälje farliga. Men DIF måste vinna den här matchen och gör således också det. Hattrick av A. Holmqvist som måste visa något efter att ha avgjort de 2 föregående matcherna till motståndarnas favör.
    Tips: 2-6"

    Det enda man visade var att det är bäst att vika undan när man leker med de stora grabbarna för att slippa för mycket stryk, tom Klasen tryckte upp apor i planket. Snart ska nordtyska Jörgens brorsa i Rögle Bandyklubb få smaka samma värmare när Strömberg släpper lös Svea rikes hårdaste manskap i det riktiga slutspelet!

    SvaraRadera
  3. Det riktiga slutspelet. Jo, jag tackar ja. Det hade du kanske kunnat påstått om ditt SSK kommit underifrån. Men att komma dyngsist i Elitserien efter ha skämt ut sig en helsäsong så kan man inte påstå att man har hamnat "i det riktiga slutspelet".

    SvaraRadera
  4. Tacka på du. Precis som Loob gjrde efter att få ha varit den enda i navelskaran som fått smaka på ärofullt hockeyarbete i de hårdas gäng. Vidhåller att det bara finns ett slutspel som räknas, FBK och de andra penninggängen har via stt ryggdunkarforum hockeyligan lyckats sabba allt engagemang med elitseriens evighetsslutspel efter den 55 omgångar långa ökenvandrinen i grundserien. Nä dags att vissa reser sig från knäståeende under TVbolagchefers skrivbord och inser att det är dags att se över det sportsliga i elitserien. Som SSK ja underpresterade grovt i , kan inte argumentera där... Men som sagt var, som det är idag är kvalet 10 resor mer engagerande än det totalt urvattnade slutspelet med hur många omgångar som helst. Vem bryr sig?

    SvaraRadera
  5. Kringlan. Södertälje kunde ju för fan inte ens plocka bort Djurgårdens Landeskog som precis har fyllt 16 år och knappt når upp till höften på Kudroc.

    Frågan är hur engagerad du hade varit i kvalet om SSK hade levt upp till förväntningarna och tagit sig till det riktiga jävla slutspelet.

    Vem är hårdast i SSK förresten, Yared Hagos?

    SvaraRadera
  6. Man slår väl inte barn? 3-1 säger väl allt annars om vad man inte ens kunde göra. Eller?

    Hårdast i SSK? Fråga Jörgens brorsa vem han drömmer om när han kissat på sig inför kommande matcher... ja Hagos kanske, du har rätt där, han är grym!

    SvaraRadera
  7. skottstatistiken 23-41 säger..?

    Jag vet inte vem Kenny drömmer om, men jag vet att Bemström drömmer ganska många våta drömmar om en viss power playback i Leksand när han leker med en vit "klubba"...

    Jag ber samtidigt om ursäkt till övriga bloggkollegor för att jag sänkte mig till kringlans låga nivå...

    SvaraRadera
  8. Du väljer själv vilken nivå du vill vara på, eget ansvar. Eller?
    Jönssarna kommer plockas one by one, lag efter lag. Först kvalet sedan jagar vi farsan/brorsan i norska kaffeladan. Nu väntar vi in lottningen till kvalet.

    SvaraRadera