2009-02-19

Uppsnack #72

Timrå - Skellefteå
Timrås goda form avgör även om SAIK:s Söderström säkert sätter en och annan käpp i hemmalagets hjul.
Tips: 4-3

Brynäs - Södertälje
Gött för Brynäs att kunna ta lite lätta poäng när kringlorna kommer på plats. "Högga" ger SSK ledningen men sen tar det stopp.
Tips: 4-1

Rögle - MODO
Trots att 150 personer i bar överkropp krokodilklappade på skåningarnas träning i går så är Rögle helt enkel för dåliga. Inte ens formsvaga MODO kommer att ha några problem. Juniormålvakten i MODO får säkert chansen och kommer storspela.
Tips: 2-5

Djurgården - Färjestad
Färjestad har inga planer på att släppa sin ledning, speciellt inte mot Djurgården. Wallin brukar ju ha lätt för att göra poäng mot DIF och han är ju i storform just nu. Sen hopps vi väl på att Goren äntligen ska få tag på A-Honken.
Tips: 1-5

Linköping - Luleå
Fjärde raka förlusten kommer för Linköping. Mycket på grund av att Hento sprider dålig stämning i omklädningsrummet. Ska vi säga att Omark gör fem och Harju tre?
Tips: 0-8

HV71 - Frölunda
Frölunda brukar vakna när man åkt på en jävla smäll. Men inte den här gången. Ett smågrinigt bortalag hamnar ofta i utvisningsbåset. Funkar inte bra mot seriens bästa power play.
Tips: 4-3

Av: Jacob

2 kommentarer:

  1. ohhhh ja slå på A-honken en gång för alla, det vore väl för jävla fint

    SvaraRadera
  2. FBK får fetspö ikväll. DIF tappar inga mer poäng den här säsongen nu(slutspel inräknat ;D)

    Köper i detta nu matchen på canalplus.se. Den som bor i närheten och är sugen på hockey är välkommen förbi. Kex och ost kan jag bjuda på!

    SvaraRadera