2009-02-19

Stockholms blodbad, Hovet Edition, periodpaus 1

Jävlar i helvetet vad bra Färjestad är! Idag har DIF inte en suck. 0-3 efter första perioden och jag kan inte säga något annat än att DIF får satsa på att hålla siffrorna nere idag. Det är ett lag på banan. Bönderna från Värmland är först på varenda puck.
-----
Det ska dock sägas att DIF har haft sin beskärda del av målchanser också. Men med tanke på att FBK har missat lika mycket som de har träffat är siffrorna verkligen inte i överkant.
-----
Periodens behållning genom DIFögon sett var nog när Motin "tacklade" Ragge på egen blå. Det kunde ha blivit en riktigt fin open icetackling om det inte hade varit ett vägg han försökt välta. NU lyckades han ju skapligt bra ändå, cred att han ens försökte.
-----
Får vi se Mark in Da Park göra säsongsdebut i 2a? Wesslau ser ut att ha lika roligt som när vi såg FBK-DIF i kaffetemplet under julhelgen. Då blev han utbytt inför tredje efter en riktigt medioker 2a period. Det är upplagt för samma sak nu. Är Färjestad en mardrömsmotståndare för djurgårdens succémålvakt månne?
-----
Bra tryck i arenan annars. Det vore trist om DIF missade slutspel. Om de inte gör det kanske de ska försöka sig på att fylla globen istället? Särskilt om det blir Färjestad i kvarten. Som DIF spelar idag lär ju inte Perra vara särskilt orolig över en eventuell kvartsfinalserie lagen emellan i alla fall...
-----
Undra hur glada och nöjda Jacob och Linus är nu. Om jag tror rätt sitter de hemma och myser inombords, även om det officiellt heter att Frölunda är hufvudrivalerna nuförtiden.
-----
Nu är det dags för period 2, förhoppningsvis med en Mark in da park på isen inom en snar framtid!

Av: Sudden

1 kommentar:

  1. In med muthafuckin Park!
    Förstaperioder verkar vara Färjestad thin. 10 mål på tre förstperioder nu...

    SvaraRadera