2009-03-02

Månadens lag - februari (tyska upplagan)

Månadens lag – februari

Grundseriens sista månadens lag bjuder på årets sämsta värvning, tyska och en trunk. Bara på hockeyhockeyhockey.se mina vänner.

Målvakt

Mike Morrison, Modo (1)
Petad i Oilers, petad i Olimpija Ljubljana, petad i Modo. Herr Morrison, ge upp den här karriären innan du petas i Redhawks också.

Backar

Andreas Holmqvist, Djurgården (3)
Efter att ha gjort det mesta fel under stora delar av säsongen var det väl ingen förvåning att han nästan på egen hand spelade bort DIF från slutspelet. Vi får väl trösta oss med att Brorsan var skadad de sista matcherna av säsongen, därav blev skadan inte så stor.

Oscar Ackeström, Hannover Scorpions (4)
Du kam, sah man, du hast gewonnen. In unseren Herzen du hast einen ewigen Platz. Wir leben dich nachdem alle. Kam zurück bitte, Oscar!

Forwards

Michael Holmqvist, Djurgården (1)
Med -17 i plusminusstatistiken och ett rent ut sagt pissigt jävla spel under hela säsongen är det inte konstigt att Michael Holmqvist var en av de sämsta spelarna när DIF jagade slutspel. Det som är häpnadsväckande är att han som har varit skadad och missat tre matcher i februari, ändå kvalar han in i månadens lag. Det första exemplet hämtas från DIF-FBK där Holmqvist hann med att ge bort segern till FBK i 2:a perioden innan han, mycket turligt för DIF:s del, skadade sig inför 3:e. Det andra exemplet hämtas från SSK-DIF där Holmqvist idiotiska utvisningar hade en direkt avgörande roll på att DIF inte vann matchen. Tack för den här säsongen Michael! Vad du än tjänar är du verkligen inte värd det...

Dieter Kalt, Luleå (1)
Hans poängskörd sedan han kom till norr är ju inget att hurra förr. Dock har han ju lyckats med prestationen att få tre vuxna män att visa upp sina nakna kroppar på en blogg nära er. Jävla as. Och ja, visst kommer han fullkomligt kasta in poäng i slutspelet.

Peter Forsbergs trunk, Modo (1)
Närmare än så kom inte Bloggkollektivet Foppa himself. Legenden han gå sönder igen innan det var dags för ett Värmlandsbesök. Men hans trunk tog sig i alla fall till Karlstad. Alltid något.

Tränare

Månadens lag ställer upp med två tränare, från samma klubb dessutom. Säger väl egentligen mer om SSK än om de stackars satar som får betalt för att träna laget.

Jim Brithén, Södertälje SK (1)
Du kom, du såg, du förlorade. Ja, och plus en hel del annat, men Jims karriär i SSK blev i alla fall ett praktfiasko. Dessutom är det skönt att vi har Ralph tillbaka i Elitserien för en liten, men naggande god stund.

Leif Strömberg, Södertälje SK (1)
Att han är lik världens genom tidernas mest korkade tecknade figur är motivering nog. Att han dessutom fått kicken och blivit återanställt av Sveriges största skämt till förening samt att han bara har en enda tränaregenskap – att skrika – är bara grädde i chokladen. Men nu ska det ju spelas taktiklös Allsvensk hockey så då kommer strumpan passa perfekt.

Av: Bloggkollektivet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar