2008-07-14

Djurgårdare från Småland till Bloggkollektivet – tre skribenter blir fyra

NYHET. Sudden, flitig kommentatör här på sajten, har efter segdragna förhandlingar äntligen tackat ja till Bloggkollektivets erbjudande om att bli skribent för hockeyhockeyhockey.se.
– Vi fortsätter att satsa på sajten och när elitserien drar igång ska vi vara starkare och vassare än någonsin, säger en av originalmedlemmarna.

Bloggkollektivet vill öka frekvensen på inlägg samt täcka upp en större del av elitserien, som ju är sajtens huvudområde, och då passar Sudden som djurgårdare in perfekt. Vi kan dock avslöja att det i Suddens kontrakt ingår att skriva en kritisk krönika om sitt älskade Djurgården.
Hur kontraktet är utformat och hur stor sign on-bonus Sudden krävt är ännu inte offentliga uppgifter. Andra saker det ryktas om är någon slags kommunistisk läsk, något som vi självklart ska försöka följa upp.
Kontraktet börjar hur som helst att gälla med omedelbar verkan.

Ännu har vi inte fått några officiella kommentarer från Sudden själv, men det kommer såklart att komma senare ikväll eller under morgondagen. Han kommer dessutom själv att presentera sig i ett blogginlägg så småningom.

Sudden kommer att tillsvidare vara sationerad på Örebroredaktionen.

Av: Jacob

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar