2008-07-23

Chockbeskedet - nåja...

Nu är "Honken" precis som väntat klar för Frölunda.
Och nu finns det väl ingen som inte tippas Indianerna som SM-guldkandidat #1?
Ja, på pappret alltså.
Frölunda har ju haft bra lag på papper förr...

Av: Jacob

3 kommentarer:

  1. Inte så konstigt att han valde Frölunda eftersom han inte ens fick något kontraktsförslag från Brynäs, det var hans förstaval från början, men både han själv och Micke Sundlöv bekräftar att det var så fallet är, läs på www.gd.se. Däremot låter det som att han kan komma tillbaka när läget är annorlunda och Brynäs kan erbjuda ett kontrakt. Det är nog ingen slump att det blev två år för Frölunda, Markström har just 2 år på sitt kontrakt, han drar nog till NHL när det gått ut, då finns det plats för Honken.
    Personligen känns det okej att han går till Frölunda, när han säger själv att hjärtat finns hos Brynäs. Så jag hoppas att det går bra för honom och Frölunda i år, jag unnar Honken det, han får vinna alla matcher utom fem, ja just det, dom mot Brynäs.

    SvaraRadera
  2. Ja, jag läste också det. Kändes bra på ett sätt även om det hade varit gött att läsa att Frölunda var nr 1 från början. Med den artikeln i bakhuvudet hoppas jag att han får ett fint bemötande i Gävle när han kommer dit och spikar igen målet! Hur som helst har Elitserien fått en målvakt av internationell gångbar kvalite och kan säkert medföra lite bra reklam.

    Honken verkar vara en hyvens man av rang och det ska bli kul och se om han klarar att leva upp till de högt ställda förväntningarna. Jag tror han grejar det.

    SvaraRadera
  3. Brynäs har alltså tackat nej till den målvakt som, tillsammans med Liv, kan sägas vara den absolut bästa som kommer att lira i vinter.

    Förstår ni hur jävla blåst det är egentligen? Markström är lovande, men långt ifrån, jag menar långt ifrån elitseriens bästa målvakt. Brynäs kommer med 80 % säkerhet lira kvalserien i vår. Vem hade ni helst haft i målet då? fjunisen Markström eller Veteranen Holmqvist som precis går in i sin bästa ålder som målvakt?

    Brynäs fortsätter att förvåna mej väldigt negativt. Men jag kan ju inte annat än småle åt bönderna..

    SvaraRadera