2008-07-23

Full som en kastrull

1,69 promille uppges Fredrik Bremberg haft i sig. Inga problem egentligen, om det inte vore så att han funnit sig i en bil. Nu är han ju inte dömd än. Men det ser ju inte direkt ljust ut för "Linkan".
Det ska hur som helst bli spännande att följa "fallet". Normalt sett blir det fängelse sägs det, det har jag svårt att se av någon anledning.
Inte bra för Djurgården hur som helst. För visst fan måste det störa Bremberg och på så vis störa DIF. Oavsett om han bara har druckit Ramlösa de senaste tre åren.

***

Inte bara hockeyspelare och rallyförare som super till heller tydligen.

Av: Jacob

6 kommentarer:

  1. Det är klart att han ska sitta på kåken.
    tönten har ju utsatt andra för potentiell fara

    SvaraRadera
  2. Instämmer. Vilket jävla svin - såklart han har druckit liksom - han förnekar det som Bagdad Bob själv!
    ***Linkan till Finkan!

    SvaraRadera
  3. Han ska ha samma behandling som vilken annan normal svensson, och borde som en åklagare sa dömmas till fängelse. Om han skulle bli särbehandlad för att han är ett "hockeyproffs" och inte får ett fängelsestraff så kommer jag att bli enormt besviken och kommer att göra mitt bästa för att få det överklagat.

    SvaraRadera
  4. Chansen/risken att han kommer få göra en volta på Hall är nog inte så stor. Antonio Lindbäck fick samhällstjänst för sin grova rattfylla och då var det den andra dessutom. Nej du, Bremberg, vi ses nog på isen i höst. Ring Dulee och prata av dig vid behov.

    Och med det vill jag också säga att jag INTE tycker att han inte ska sitta i fängelse.

    SvaraRadera
  5. Oerhört tråkigt ifall han inte får fängelse...

    SvaraRadera
  6. Då kollar vi på fakta. han greps SOVANDES i en bil som stod still på en parkering. Vad är brottet? Enligt aftonbladet ska det finnas vittnen på att han har kört bilen. Men det har inte uppgetts sen den första artikeln publicerades så det vet ingen egentligen.

    Och fängelsestraff delas oftast bara ut till återfallsförbrytare. Samhället är snäll mot dem som gör en dum sak, EN gång. Det vore helt horribelt om han fick fängelsestraff för det här.

    Men eftersom det faktiskt kan vara så att han har kört bilen onykter till parkeringen bör han åtminstone få jävligt saftiga böter och kanske samhällstjänst. Men nån vett i diskussionen måste det ju fan finnas. Det här säger jag i egenskap av djurgårdare. Men med tanke på mitt förakt mot sensationsblaskor som aftonbladet och expressen hade jag nog sagt ungefär samma sak om en spelare som hamnat i en liknande situation i ett annat lag.

    Tydligen är dock hockeysverige överens. Man får dra upp en tjej på ett hotellrum och knulla skiten ur henne mot hennes vilja, men man får inte sova onykter i en bil..

    herre jävla gud..

    SvaraRadera