2008-09-18

Uppsnack #1

Brynäs-Färjestad
Färjestads kedjor ser inte lika välbalanserade ut nu när Nordsröm inte finns med i laget. Kul ändå att Marcus Johansson får chansen, förhoppningsvis är det en spelare som många får anledning att få upp ögonen för den här säsongen.
Tips: 2

Djurgården-Luleå
Djurgården bör kunna surfa på vågen av en riktigt bra försäsong ett par omgångar åtminstone och Luleå har därmed en svår bortamatch framför sig. Den stor frågan är dock hur trött Radek Philipp är på att resa.
Tips: 1

Linköping-Modo
Kvällens enda, på pappret, riktiga toppmatch. LHC lär bli svårslagna i år, speciellt på hemmaplan. Modo tror inte jag faktiskt inte ett smack på i år.
Tips: 1

Skellefteå-Rögle
Omgångens skräll kan komma att hittas i denna match, nykomlingar brukar kunna ställa till med problem i början av säsongen.
Tips: X

Södertälje-Frölunda
Jobbig bortamatch nummer två på kort tid för Indianerna. SSK tror många på i år, inklusive mig själv. Svårtippat. Dessutom chockar ju Frölunda med att ställa Honken i målet efter superfiaskot i måndags.
Tips: X

Timrå-HV71
Nyckeln för Timrå är att inte dra på sig utvisningar, något som kommer att skita sig kapitalt när HV trampar på. Lätt och överygande bortaseger alltså.
Tips: 2

- - -

Också en låt som får symbolisera att Elitserien drar igång på riktigt ikväll:



Av: Jacob

2 kommentarer:

  1. Brynäs-Färjestad
    4-4
    Djurgården-Luleå
    5-2
    Linköping-Modo
    4-2
    Skellefteå-Rögle
    2-5
    Södertälje-Frölunda
    12-1
    Timrå-HV71
    2-5

    SvaraRadera