2008-10-27

Röneneneneröennenerönnene

Lovade ju att starta dagen med att ta fram sågen, gjorde det redan i går kväll men här publiceras den listan som spelarna kan sätta upp på snuskylen i LLA för att hitta motivation innan dom går ut till match, inte för att någon av dom förstår svenska längre men ändå...

Backar:
15 – Dominik Granak –Har väl varit till och från helt ok.
42 – Arto Laatikainen – Är han annat än skadad? Allvarligt talat hur kunde han vara så bra förra året när han har en kropp som är i sämre skick än Peter Nordströms? Kollade dom en ett läkarintyg på honom? Nej det gjorde dom inte, i alla fall inte enligt vissa källor. Grattis!
33 – Ari Valin – Panikvärvningarnas panikvärvning, såg i alla fall till ge sig själv en hjärnskakning när han valde att missbedöma en situation för trehundrafemtioelfte gången i år och ta emot en tackling med huvud och sarg.
25 – Thomas Rhodin – har varit bra någon enstaka match men dom där jävla indianerna sitter ju där dom gör som vanligt, jobbar inte direkt ihjäl på väg hem när han går bort sig på offensiva blå. Alltså nio, tio gånger per match. Om han nu fick ett år till skulle han inte kunna ta till vara på det på isen också?
6 – Jonas Holös – Njae, så där va? Snart sämre än Motin.
55 – Martin Sevc – Gillar honom, men vill se mer av det aggressiva spelet, kan ju så förbannat mycket mer, men å andra sidan förstår han väl kanske att han måste vara kvar på plan när övriga backar är sånna jävla ras.
18 – Jens Skålberg – Tycker ändå att han gjort det man kan förvänta sig och ibland lite till. Jens ska inte vara bäste back i FBK i år, men är det ändå ibland vilket säger mer om andra än om honom.
3 – Johan Motin – Katafuckingstrof

Forwards:
8 – Eero Somervuori – Letar ofta efter Crippe nere i sarghörnet, men jag har inte gett upp på Eero ännu.
21 – Jörgen Jönsson – Jörgen är ju snart slut det vet alla, men han är fortfarande för jävla vass när det vill sig väl, det jag funderar på är varför det tog så jäkla lång tid att visa för andra att hockeymatcher vinns genom att man kämpar hårt i 3x20. Sen så funderar jag på varför han visar det i fyra matcher och sen glömmer bort det själv.
19 – Peter Nordström – Är det inte det ena så är det, det andra sa någon som blödde näsblod. Steloperera hela kroppen, bli tränare i Skåre så slipper jag att hoppas, du kan ändå alltid veta att du sänkt Foppa.
37 – Lee Goren – Är bättre än alla andra än så länge men hur länge kan han var den enda?
51 – Rickard Wallin – Gör sitt, och därtill även riktigt bra.
35 – Sacha Treille – Hur tänkte vi här? inte hans fel men ändå, talanglös fransman...
22 – Per Åslund – Fick tröjan hissad i Kil, sen var karriären över.
20 – Anders Bastiansen – Riktigt bra.
85 – Mikael Johansson – Vem? Jo han som lärt sig idrottspsykologi av Anders "Taco" Svensson, försvinner efter en misslyckad dragning numera, förbannad tur att han har tid att spela TV-spel och fika så att kroppen får vila upp sig... Hur vilar han upp nacken efter att ha glidit runt på isen och hängt med huvudet i snart 20 omgångar?
12 – Marius Holtet – Funkar i tredje om jag ska vara snäll.
11 – Jesper Mattsson – Aldrig riktigt dålig, ibland riktigt bra, kan kanske vara en av dom som rycker tag i det här om han blir lite mer göbbgrinig
27 – Emil Kåberg – Klart bäste forward hittills. Skulle dock villa ha tillbaka lite mer av gamle vansinnige Kåberg, men det finns väl ingen kvar i ES som kan matcha det.
23 – Martin Johansson – Funkar i tredje.
26 - Marcus Johansson – Årets överraskning som alltid kämpar mer än alla andra tillsammans, tydligen kul i början när Perra sa att det skulle vara svårt att flötte på´n, men senast mot Rögle fick han sex minuter på isen trots att han var lika bra som vanligt, det var inte så svårt perra!

Sen så finns det två målvakter också men jag ska bespara er det, den ena är riktigt bra och den andre är kanske det största skämtet hittills.

Av: Linus

2 kommentarer:

  1. Tog ett par sekunder innan jag förstod rubriken...

    Men, när man skriver att Kåberg är den bäste forwarden än så länge, borde man inte vara nöjd med att inte ligga toksist då?

    SvaraRadera
  2. har bedömt alla untifrån egna förutsättningar och eventuella förväntningar från tidigare år.

    Därför kan jag säga så om Kåberg men samtidigt tycka att vi borde ligga högre, men du har din poäng

    SvaraRadera