2008-10-30

Svaret är; idag!

I uppsnack #10 undrade Jacob följande:

Timrå – Rögle
Ängelholmslaget verkar trivas bäst på hemmaplan, Timrå likaså. Känns självklart att tippa en hemmaseger. Men den stora frågan är: NÄR kommer Challe få sitt utbrott?
Tips: 4–3

Idag var svaret, han har ju haft lite småspel innan men idag brast det ju fullständigt, kul säger jag synd bara att det alltid är domaren det är fel på, när ska vaktmästare, matrialare och Jonte få sin skopa?

Kollektivet har ju även efterfrågat lite grinigare stämning i rinkarna och idag visade Fredrik Petterson hela Calgary-Hitmen-registret för någon talanglös dåre i Luleå, underbart säger jag om det. Till och med glaslirarna i FBK visade lite känslor idag, allt är förmodligen Nordströms förtjänst, hoppas han får vara hel i mer än fyra matcher.

Tror och hoppas att utvecklingen poängmässigt i serien faktiskt kommer att leda till betydligt mer intensiva matcher i serielunken.

Trist bara att Goren aldrig kommer få ta upp matchen med Holmqvist igen för inte fan kan Djurgården behålla den sopan till dubbelmötena i december? Inte ens Aarto tyckte att Holmqvist var bra idag och det vill inte säga lite när det kommer till en Djurgårdare

Av: Linus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar